Skip to main content
Sollefteå, Förrådet 4

Butik, kontor, garage, lager & upplagsytor

Fastigheten har varit i Fiskja Fastigheters ägo sedan 2021. Historiskt så har Sollefteå kommun varit en stor hyregäst tillsammans med ägaren sedan tidigare, EON. Området består av 4344 kvm lokalarea, 1003 kvm skärmtak och ca upplagsytor motsvarande 17 000 kvm.

Fastigheten har moderna lokaler och hög säkerhet kring sina verksamheter. Tillgängligheten till området är väldigt god, utifrån att Riksväg 90 finns med avtagsväg precis intill fastigheten.

Närmaste området består av bland annat räddningstjänsten, bostadsområdet skärvsta och några industrilokaler. Det finns väldigt goda parkeringmöjligheter.

Om fastigheten

 • Adress
  Granvågsvägen 3
 • Storlek
  4 334 kvm + 18 003 kvm
 • Byggår
  1982

Byggnad 1

Byggnad 2

Byggnad 3

Byggnad 4

Byggnad 5

Klicka på plustecket i bilden för att se byggnad. Klicka igen för att stänga vald byggnad.
Sollefteå, Slaktaren 1

Butik, livsmedel

Fastigheten har varit i Fiskja Fastigheters ägo sedan 2001. Ica koncernen har hyrt denna lokalen sedan dess uppförande sedan 1974. Fastigheten är placerad centralt vid stadsdelen Remsle på norra sidan om Ångermanälven i Sollefteå.I närområdet finns bland annat en skola, automat bensinstation och en pizzeria. Fastigheten ligger i mitten av ett populärt bostadsområde. Det finns gott om plats för personal- och kundparkeringar, område för inlastning och urlastning.

Om fastigheten

 • Adress
  Norra Ådalsvägen 63
 • Storlek
  1 283 kvm
 • Byggår
  1974